115

                               svsavaslova

 

 

Поводом Савиндана, школске славе, у Шиду је одржана Светосавска академија на којој су уручене повеље ученицима и наставницима за посебна достигнућа у областима књижевности, природних и друштвених наука, музике, ликовног стваралаштва и физичке културе.

Светосавску повeљу, која се састоји од дипломе са амблемом Општине Шид и лика Светог Саве, на основу Одлуке Комисије за општинска признања, добило је једанаест ученика основних, средњих и музичке школе и десет просветних радника, а повељу им је уз честитке на постигнутим резултатима уручио председник Општине Шид Предраг Вуковић на Савиндан, празник којим се обележава успомена на Светог Саву, српског просветитеља и првог архиепископа српског. У име награђених присутнима се обратио Ивица Кузмановић, наставник солфеђа у Музичкој школи „Филип Вишњић“.

У циљу афирмације стваралаштва за модерну организацију рада и примену савремених метода и облика рада Светосавска повеља додељена је нашим колегиницама Сањи Латас и Тањи Ресановић.

Сања Латас је васпитач са дугогодишњим стажом у нашој Установи. Радећи као васпитач у групи Сања је помогла великом броју дечака и девојчица да се што боље припреме за полазак у школу. Сада ради као главни васпитач у нашем вртићу"Сунце" свом послу прилази савесно и одговорно,настојећи највише што може да оствари постављене јој задатке и обавезе.

Тања Ресановић је васпитачица која ради са децом у нашем полудневном боравку у Кукујевцима. Тања,такође,свом послу прилази савесно и одговорно,са пуно љубави према деци која су јој поверена,успоставља са децом другарске и партнерске односе ,спремна да прихватидечје предлоге и изађе у сусрет њиховим интересовањима. Управо због њене спремности за прихватање новог Тања школске 2016/17.год почиње са радом у пројекту"Школица живота Новак Ђоковић".

И једна друга колегиница се редовно стручно усавршавају похађајући разне акредитоване семинаре,што доприноси бољем квалитету рада са децом.

 IMG e85db5e84af5ef474d3f9ed80aeea391 V  IMG 2354af3f26196429e2ca858ccf4e9715 V

Финансије